Groep 7: Yvette Krijger ma en di

Ik ben Yvette Krijger.
Ik werk sinds augustus 2002 met heel veel plezier op deze school.
Van kleuters tot en met kinderen uit groep 7 heb ik voorbij zien komen. Allemaal even leuk om les aan te geven! Hiervoor heb ik altijd in Noordwijk gewoond. Daar heb ik zeven fijne jaren op basisschool ‘Klaverweide’ gewerkt. Mijn eerste groep waaraan ik les heb gegeven waren 12 vluchtelingen van 6 tot 12 jaar uit allerlei verschillende landen. Ze spraken geen woord Nederlands. Dit was een geweldige uitdaging en ervaring.
Vervolgens heb ik les gegeven aan groepen uit de onder- en middenbouw. In juli 2002 ben ik verhuisd naar Nederhorst den Berg. Daar woon ik met Onno en mijn zoontje Tim.
Naast het lesgeven op school run ik sinds 2000, samen met twee enthousiaste collega’s, de ‘Noordwijkse Balletschool’. Hier geven we met een aantal docenten les in klassiek en jazz ballet. Zowel het zelf dansen als het lesgeven is heerlijk om te doen. Een van de leukste dingen is om toe te werken naar een voorstelling die we opvoeren in een echt theater. Alle leerlingen doen hier aan mee. We ontwerpen zelf alle dansen, kostuums en decors.
In mijn vrije tijd (als daar nog wat van over blijft…..) geniet ik van mijn zoon, hou ik van het strand, varen, de sauna, shoppen, reizen en theater.

• 2405_1709181137194448_MM.jpg