BSO

Voor werkende ouders is een goede organisatie van de naschoolse opvang zeer belangrijk. Wij werken hiervoor nauw samen met Kind & Co (Kindcentrum Klimboom) en met ThuizBij kinderopvang. Beide organisaties halen de kinderen na schooltijd bij ons op school op.
Kind & Co is gevestigd in een nieuw pand direct tegenover de school en Thuizbij heeft een lokaal in gebruik bij onze buurschool. Beide locaties zijn op steenworp afstand van onze school en wij hebben met beide organisaties een goede samenwerking. Zij houden rekening met onze schoolvakanties en studiedagen en wij informeren elkaar als er bijzonderheden zijn met betrekking tot de kinderen of de opvangtijden.

Er zijn geen wachtlijsten. Op dit moment kunnen alle kinderen een plek krijgen bij één van beide naschoolse organisaties.