Ouderportalen


Op onze school zijn een aantal zaken digitaal geregeld. Daarom hebben wij twee ouderportalen. Een voor toetsen en gegevens van uw kind (ouderportaal van ParnasSys) en een voor nieuwtjes, de nieuwsbrief, berichten en andere sociale zaken (Social Schools).

ParnasSys ouderportaal

Wij willen dat ouders op de hoogte gehouden worden van de vorderingen van hun kinderen en de ontwikkelingen op school. Daarom gebruiken wij het ouderportaal van ParnasSys. Via onderstaande link kunt u inloggen.

Inloggen Parnassys


Social Schools ouderportaal

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van waaraan binnen onze school gewerkt wordt. Dit doen wij via Socials Schools. Wij plaatsen foto's en berichten. Niet alle kinderen vertellen immers altijd waar ze mee bezig zijn op school. Zo kunt u uw kind(eren) beter ondersteunen in het leerproces omdat u beter op de hoogte bent.

Alle ouders kunnen op deze manier zien wat hun kind op school doet, binnen de veilige omgeving van de school. Rechts bovenaan onze website en via onderstaande link kunt u inloggen of registreren.

Inloggen op Social Schools

Mocht u niet in kunnen loggen, neem dan contact met ons op.